Torsdagen den 11 oktober är det ett öppet medlemsmöte på Norrbyhuset, Västra Nygatan 52 i Borås. Ta med en kompis eller familjemedlem och kom och lyssna på  Maria Rashidi som berättar om sitt liv, som också skildras i självbiografin ”Bränd Frihet”.

I självbiografin delar Maria Rashidi, med hjälp av frilansjournalisten Elisabeth Omsén, med sig av sin personliga erfarenhet av hedersrelaterat våld, men också om att inte förlora hoppet, aldrig sluta kämpa, att trotsa alla odds och komma tillbaka starkare än någonsin.

Vad? Öppet medlemsmöte bestående av föreläsning och samtal med författaren och aktivisten Maria Rashidi.

När? Torsdagen den 11 oktober 2018 kl 18.30–20.30 inklusive fikapaus.

Var? Norrbyhuset, Västra Nygatan 52 i Borås.

Anmäl dig till: magdalena@kjboras.se senast den 5 oktober.

Arrangörer: Kvinnojouren Borås och Tjejjouren Magnolia.